Velp, Rheden, Rozendaal

Hospice Rozenheuvel

Wanneer een familielid in Hospice Rozenheuvel in Rozendaal verblijft kunt u een beroep doen op onze dienstverlening. Onze uitvaartbegeleiding sluit aan bij de zorgverlening die u in het Hospice heeft ervaren. Ook als de uitvaart niet in de regio zal plaatsvinden, kunnen wij u van dienst zijn.

Huiskamer van Ave Verum

huiskamer Ave Verum De (rouw)huiskamer van Ave Verum is een goed alternatief voor een thuisopbaring. Het is een ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen, het is er licht en huiselijk. Hier kunt u in alle rust de dagen tussen overlijden en uitvaart doorbrengen bij uw geliefde, zo vaak en wanneer u wilt. U wordt er hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee, en u kunt er uw eigen sfeer maken met uw eigen keuze (achtergrond)muziek.

Begraafplaats Heiderust te Rheden

Begraafplaats Heiderust Begraafplaats Heiderust is een algemene begraafplaats. Dit houdt in dat de begraafplaats openstaat voor alle geloofs- en levensovertuigingen. Het beschikt daarnaast over een rooms-katholiek en een joods gedeelte. Dit is de grootste begraafplaats van de gemeente Rheden. Begraafplaats Heiderust beschikt verder over diverse mogelijkheden om urnen te plaatsen en over een veld om as te verstrooien.
www.begraafplaatsrheden.nl

Begraafplaats Rosendael te Rozendaal

begraafplaats Rozendaal Op de begraafplaats Rosendael kunnen zowel inwoners van Rozendaal als personen die elders wonen worden begraven. Er worden twee soorten graven uitgegeven: graven voor onbepaalde tijd en graven voor bepaalde tijd (te weten 20 jaar met recht van verlenging). Er zijn ook urnengraven voor onbepaalde en bepaalde tijd. Een graf voor bepaalde tijd kan door iedereen worden verworven, een graf voor onbepaalde tijd kan alleen worden verworven door Rozendalers of oud-Rozendalers.
www.rozendaal.nl/Begraven_in_Rozendaal

Begraafplaats Moscowa te Arnhem

Moscowa Begraafplaats Moscowa heeft een algemeen, een rooms-katholiek en een islamitisch gedeelte. Het al meer dan 125 jaar oude begraafpark kenmerkt zich door een fraaie ligging, een monumentaal karakter en een grote verscheidenheid aan groen. Bij het eigen graf kunt u de vorm van het monument grotendeels zelf bepalen. Moscowa is echter een monumentale begraafplaats; op bepaalde plaatsen moet het gedenkteken dan ook passen in de monumentale omgeving. Ongeacht uw woonplaats, kunt u voor Moscowa kiezen.
www.moscowa.nl

Begraafplaats Imboslaan te Dieren

Crematorium Dieren Algemene Begraafplaats Imboslaan ligt binnen de bebouwde kom van Dieren. Ook hier zijn mogelijkheden om as te verstrooien en urnen te plaatsen. Een gedeelte van begraafplaats Imboslaan is ingericht als natuurbegraafplaats. Kenmerkend voor dit gedeelte is dat er wordt gestreefd naar een natuurlijke aanblik, waarbij de graven opgaan in de omgeving.
www.begraafplaatsrheden.nl

Crematoria

Moscowa Moscowa heeft twee aula’s; de Lindenzaal en de Berkenzaal. Crematieplechtigheden vinden meestal plaats in de Lindenzaal. Deze aula beschikt over ongeveer 145 zitplaatsen. In de Lindenzaal is een orgel aanwezig.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.moscowa.nl

Crematorium Dieren Crematorium Dieren beschikt over twee aula’s: de Veluwezaal met ongeveer 200 zitplaatsen, en de IJsselzaal met ruim vijftig zitplaatsen. Er zijn twee condoleanceruimten en twee aparte familiekamers. Crematorium Dieren heeft ook een aula in de open lucht: de Eikenhof. Er zijn ongeveer vijftig Crematorium Dierenzitplaatsen en ook hier kan muziek worden verzorgd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.crematoriumdieren.nl

Ave Verum uitvaartzorg
telefoon   026 - 361 24 14