Locatie voor de afscheidsviering

Vaak vindt een afscheidsbijeenkomst plaats in een kerk, aula van een begraafplaats, aula van een crematorium of een rouwcentrum. Steeds meer kerken stellen zich open voor mensen die in het dagelijks leven niet verbonden zijn aan de kerk, maar toch waarde hechten aan verdieping en bezinning.

Het is ook mogelijk om het afscheid op een andere locatie te laten plaatsvinden. Een locatie die veel voor de overledene heeft betekend, zoals een theater, een verenigingsgebouw, of zelfs thuis of in eigen tuin. Belangrijk is rekening te houden met het aantal genodigden (de grootte van de ruimte) en de aanwezige faciliteiten.

Steeds meer horeca locaties (restaurant of zaalverhuur) stellen hun ruimte beschikbaar voor bijeenkomsten, zowel voor de afscheidsceremonie als een condoleance. Enkele voorbeelden: De Houtplaats in Rheden, Rhederoord in Rheden, Oranjerie in Rozendaal, Kastanjelaan 13 in Velp, Brasserie de Boerderij in Arnhem, Villa Velperweg in Arnhem, De Watermolen in Arnhem, Paviljoen Sonsbeek in Arnhem, Eusebius Arnhem. Wij werken met alle locaties samen.

Voor meer informatie en ideeën kunt u contact met ons opnemen.

locatie-afscheidsviering

Direct contact?

06 – 22 10 18 59

0622101859

info@ave-verum.nl