Rouwvervoer

Er zijn diverse mogelijkheden van vervoer voor de dag van de uitvaart. Vanzelfsprekend kunt u voor een zwarte rouwwagen kiezen. Maar het is ook mogelijk om grijze, zilvergrijs of antraciet, bordeaux rode of witte rouw- en volgwagens in te zetten. Zelfs een roze rouwwagen behoort tot de mogelijkheden.

Maar het is niet wettelijk verplicht de overledene in een rouwauto te vervoeren. U kunt ook kiezen voor een ander vervoersmiddel, zoals een rouwkoets (zwart of wit), een oldsmobile, de Rolls-Royce, de uitvaartbus, een truck of een motor. Ook bij een specifieke wens die u hier niet aantreft kunnen wij u van dienst zijn.

Eigen vervoer

U kunt er zelfs voor kiezen om uw eigen vervoer in te zetten. Zo kan bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur voor zijn laatste rit naar de begraafplaats of het crematorium in zijn eigen truck worden vervoerd; of een globetrotter in zijn eigen camper. Op de foto hiernaast ziet u hoe één van onze families een eigen auto heeft ingezet om hun moeder zelf naar het crematorium te vervoeren.

Hier vindt u meer voorbeelden van rouwvervoer.

ROUWVERVOER

Direct contact?

06 – 22 10 18 59

0622101859

info@ave-verum.nl