Hoe zit dat eigenlijk met de verzekering?

Ook al heeft u een uitvaartverzekering, u bent altijd vrij in uw keuze van uitvaartondernemer. Ú beslist welke uitvaartonderneming u inschakelt, niet uw verzekering. Ook als u verzekerd bent bij een andere maatschappij kan Ave Verum voor u de uitvaart regelen.
Dat geldt ook voor een natura uitvaartverzekering. U kunt de inlegpremie uitgekeerd krijgen en voor een andere uitvaartonderneming kiezen.

De kosten van een volledig verzorgde uitvaart bedragen gemiddeld tussen de € 5.500,00 en € 9.000,00. Een begrafenis is over het algemeen duurder dan een crematie in verband met de kosten van het graf en het monument.
Hoeveel een uitvaart uiteindelijk kost is afhankelijk van uw wensen en de door u gemaakte keuzes: het soort graf, wel of geen advertentie in de dagbladen, keuze van de kist, specifieke wensen van drukwerk, wilt u volgauto’s, extra gereserveerde aulatijd, een (uitgebreide) condoleance enzovoort.

Tijdens de bespreking informeren wij u over de kosten en maken wij een kostenraming ten aanzien van de wensen voor de uitvaart.

verzekering-en-kosten

Direct contact?

06 – 22 10 18 59

0622101859

info@ave-verum.nl